Bloggpaus

Måste fokusera på plugget en period är snart tillbaka 


Ny mössa






Barts: 249 kr 


Michael Kors

Hej!! Den här ligger långt upp på listan vad jag ska köpa i New york!! Tycker den är otroligt snygg! Helt kär! Och jag behöver en svart väska ocksåå! Den liknar Celine väskorna ocksåå med den här kanten:) 



 Omggg 

Tagga


Ny och Karibien om 25!!!!


Med min mor❤️


Julafton!!!! Taggig


Spanien med hela släkten❤️


9 månader! Får börja spela hård fotboll igen!! Sjukt taggad❤️


Konfa läger med bästavän!!!! Aldrig varit med taggad kommer bli bästa på länge 

Dagens





Kör på en mycket skön och mysig outfit idag!! 

Tröja: ? Köpt på Sthlm marker iaf
Byxor: true religon 

Nu ska jag snart till staaaden

Puss



Fööörlåt

Asså nej det här va inte schysst! Inte bloggat se onsdags! Behövde bara koncentrera mig på andra saker men nuu är jag igång igen.. 

Godmorgon!❤️ 

Shit vilken otroligt snabb vecka det här varit! Helt sjukt!! orkar inte berätta alla dagar för dom såg likadana ut jaa ni vet.. Skola, hem,plugga, träna! Justee i onsdags va det kuul efter jag hade tränat drog alla hem till Lollo för hon fyllde år, vi år pizza och massa kakor ossvv jättekuuuul❤️ Osseen träffade vi Nicklas (rackartygarana ) som ja visar på bilderna!



Jag sov hos Ella igår, det var mys vi åt tacos, efterrätt och hade det jättemys! 

Idag måste jag plugga, hata men asså har feta ångesten! Såå ska nog plugga undan lite, sen ska vi göra nåt som jag inte kmr ihåg va det va..? Jobbigt haha är helt lost med allt just nu känner jag!:() 

Ajaa, nuu kommer bloggningen funka som vanligt igen! 

Much love

Puss












Lite bilder från denna vecka! 

Ons

Godmorgon!❤️ är nuu påväg till skolan, vanlig dag, efter skolan ska jag träna, sen hem och rå plugga.. -.- 


Blogg u later puss



Aj

Har ont i huvudet och ska somna tidigt idag!❤️ 
Godnatt, bloggar bättre imorn!:) 

Puss 



Den här tröjan passar perfekt

Godmorgon! 

Idag orkar jag inte bry mig varken om hår eller kläder.. Tyckte iaf den här tröjan passade perfekt till landet vi lever i..!! Ussh nuu jag fryser bara tanken av att gå ut, och sen får jag klä mig extra varmt alltid för det är piss kallt i vårt klassrumm :/ haha

Nu ska jag käka frukost för jag är sjukligt hungrig, här är iaf en bild på tröjan! 

Vi hörs puss



Godnatt

Hej, ska sova snart så det här blir sista inlägget för idag.. Godnatt världens bästa läsare är på mycket bättre humööörr nuu! 


Puss, vi hörs imorn





HAHAHAHAHAHAHHA




Dat blick 

Quote






Ooo shit det här va en saftig quote!! Såå bra, okej man jämför sig alltid med andra och tycker dom har ett så fantastiskt liv! Okej så kommer man alltid känna.. Var glad för det duu har för det har kanske inte nån annan har!❤️ 

Deeper than the deepest

Hej! Skolan gick bra.. Ja en ordinary day.. Åkte hem åt pasta sallad och sen hallon med grädde, lyxa till det lite.


Asså just nuu jag mår bra men ändå inte, det känns konstigt på nåt sätt, jag har en konstig känsla men vet inte vad problemet är, har såå sjukt dåligt Sjölvförtroende såå det måste va nåt som handlar för det, för nån minsta lilla sak tror jag att folk tycker illa om mig.. Nuu är det inte det, men nåt är det iaf, ska gå på en powerwalk för mig själv lyssna på musik och bara tänka, filosofera men alltid när jag försöker vara deep riktas hjärnan ändå direkt in på boyssss såklart och massa andra icke deepa saker!(;  det är säkert hormoner men kan heller inte alltid skylla på det, man har rätt att då och då tycka lite synd om sig själv.. 
Aja, applåder till er som orka läsa









Kändisar Now-Then












Bästavän

Emelina, känt varandra sjukt kort.. Men redan sååhäääääär tighta, vi går igenom så mycket tillsammans, jag hjälper henne hon hjälper mig, ena stunden garvar vi såå vi dööör, andra stunden har vi värsta deeptalket!❤️ Så glad att jag lärt känna henne! 
L O V E Y O U 

btw.. Duu kan sluta mobba min katt/gympapåse hahahah






Idag har jag på mig

Jacka: Colmar 
Tröja:Susanne Nilsson 
Jeans: Levis 
Skor:Uggs 






Irrii

Godmorgon! 

En sak jag blir såååå irri för är när man sitter och berättar nåt problem, nåt man är missnöjd över med sig själv osv och så sitter personen där säger inte ett skit om nåt den är missnöjd över och såå utan sitter där som den har världens bästa liv.. Och så sitter man där och helt plötsligt känner man att sitt liv är skit! 

Okej ingen är perfekt, alla har brister så man behöver inte va rädd att säga dom, jag säger inte stolt, men att jag har komplex för mina armhålor.. Skit töntigt jag vet, och sen mina armar! Men sen finns det massa andra grejer ocksåå! 

Nu säger jag inte att ni ska hitta fel på er, men liksom jag och mina kompisar sitter och skrattar åt våra problemssss typ att det ser ut som ett underliv i armhålan, men vadåååå det är inte alla som har 3 underliv ;))) hahaha orkar inte 


Såå ta mig inte fel!❤️
Fattar inte riktigt vad jag skrev men aaa pussspussspyssspyss 





Kvällens

Tröja: Hunkydory
Jeans: Levis 
Skor: mou
Hårband: Sthlm marker





❤️





Hej, körde as hårt på gymmet.. Höll på att spy, härlig känsla efter! nu är vi iaf på restaurang med hela familjen, såå mysigt! Bloggar mer denna 


Much love❤️



Nu kör vi




This or that...

Glass/godis GODIS

Smink / Utan smink SMINK

Sommar / Vinter SOMMAR

Sjunga / Dansa hatar båda men får nog välja SJUNGA..

Julafton / Födelsedag FÖDELSEDAG

Singel / Förhållande SINGEL man e lite mer fri, fast FÖRHÅLLANDE  tackar man inte nej till;)

Rosa / Blå PINKKKK

Bok / Tidning TIDNING

Kjol / Klänning ...känner mi för flikig i båda men KLÄNNING isf 

Levande ljus / Lampor LEVANDE LJUS, alla dagar

Få pengar / Tjäna pengar ¨FÅ PENGAR, hhiihi

Familjen / Kompisar BÅDAAA!!<333333

Hund / Häst HUND

Katt / Hund HUND

Gina / H&M GINA

Veromoda / Cubus CUBUS

Jordgubbar/Hallon JORDGUBBAE

Godis/Frukt GODIS, ingen ide att försöka va nyttig

Mjölk/Läsk LÄSK

Halsband/Armband ARMBAND


Grillning some korv

Snart ska jag träff Astrid S, blir myyyys! Vi ska väl mest ta det luugnt ossvv❤️ 

Sen ska jag träna med Sam kanske och ikväll ska vi på restaurang, mys söndag! Försökte plugga imorse men aa gjorde lite mitt huvud stog still... Aa det går bra nu liksom! :() jag och pappa såg ett as hemskt program, ussh hemsk värld:( gråter sällan men fick nog fram några tårar. Önskar jag kunde göra nåt liksom! 


Men men såhär ser jag ut just nuu, vi har nån städ dag i kvarteret och jag står och grillar korv,, enklaste juu! Haha 


Ajaa, vi hörs pusss





Nu header!!

Godmorgon! Såå kan inte hålla mig, vad tycker ni om headern??❤️ Vill tacka Ellen som gjort den, stilren exakt vad jag gillar!:) jag är jättenöjd! 

Snälla kommentera vad ni tycker, blir så glad då! 

Btw.. Länkar din blogg sen Ellen, är inne på mobilen såå kan inte länka!




asdffghjllljhgfdsdfghjkjhgf

 
Panik, headern är för mycket till höger ochd et går inte att ladda upp den upptaderade versionen av header. Damp. Och kan inte ficxa det nu för jag måste pluggaaaa. Jag får fixa det senare.... Issa få inte damp nu hahaha. 
 
/ellen

Jackass

Hej! Hahahaha herregud! Jag Ellen och Melina sitter just nu och kollar på Jackass, herregud vilka sjuka grejer dom gör, vi garvar ihjäl oss! Astrid försvann helt plötsligt :o såå vi ska hitta henne.. 

Och ang headern.. Visst är den fin? So proud.. Nejmen Ellen fixa den och nu vill Hon inte fixa tillbaka såå jag får leva med det;) hahahahah Aldrog att jag har kvar den, vet inte hur man fixar såå får väl jaa ingen aning tvinga henne;)


Men nu ska vi se vidare! 

Puss 





My friends


Plus Astrid som tog bilden 


Just nuuu





Noir sänker självförtroende

Haha det har kommit effekter till kameran när man uppdaterar luren, alla e väl helt okej UTOM  Noir (effekten) herregud, på varje bild blir jag helt chokad!!! Helt kritvit, 3 tänder  och alla ser helt gråa ut! 






Haha orkar inte, uussh! Jaja, kul iaf! Det kanske är bara jag som ser ut som ett spöke, aa i donnoo

Puss



Ikväll smäller det

Ska fixa ny header, älskar den jag har nuu, men älskar också nya förändringar såå det blir awesomeee!! Min älskling Ellen ska fixa den, stolt att ha detta proffs som vän! ❤️ 


Nu ska jag möta upp Jasmine! Vi hörs och jag uppdaterar mer sen! 
Much love, Issa

Bild på mig och perfektionen!! 




Sorryyy

Godmorgon! Förlåt för jordens sämsta bloggning, ska bättra mig, men fredagen var kaosss, först skulle jag träffa emelina och hennes kompis Adde! Men jag hann inte:( så jag drog hem, låg och vila för jag fick skit ont i magen, sen vid 20.30 skulle jag träffa Kevin och Hugo men påväg dit fick jag ont i magen igen och fick vända.. Seegt! Såå jag var hemma och såg på film med mam & paps myys det med!! 

Nu är jag påväg till en match och efter det ska vi ha lagfika,sen ska jag träffa Jasmine bestis ❤️ Det blir mys! 


Vi hörs 

Puss 



Big wantieee!!

Plajett uggs! Är helt käääär!!! såå sjukt snygga..lovelovelove
 
Här är lite bilder på hur dom ser ut, ska absolut köpa några såna!! Är sugen på blp, guldiga eller svarta.. men man vet aldrig kanske piffar upp med några riktigt färgglada;)
 
Vilka tycker ni är snälla, kommentera gärna♥
 
Much love
 
 
 

Nuuu kör jag

iOS 7!! Taggg, alla tycker olika men jag älskar förändringar så varför intteee! byee old version;)
 
 
 

Leoooo

Kofta: H&M
Jeans: MIH
Jacka: Colmar
Väska: LV
Skor:Converse


Omgggg

Hej!!❤❤

Såå då var denna skoldag slut, shit va veckan går snabbt redan fredag imorn! Vi har skolfoto, vi ska köra spexfoto så all tjejer ska va fjorrisaaaar, nu kommer det säkert va nån som ba: men issa du behöver inte göra nåt då!-.-.-.- hahaha nej men steelt när man ska ge fotot på sig själv till mormor och morfar, farmor och farfar.. Dom kommer ba: nämeen issa vad du har målat dig mycket i i ansiktet hahahaa men det blir kult!

Skolan gick bra, garva så sjukt mkt i slutet Aldrog garvat något mer än det, omggg Emelina assåå jordens skönaste och alla andra ocksååå ;)) jag döör! Dock kände jag mig otroligt fuul idag haha, håret lockade sig sjukt mycket för jag stog 1,5 h och kolla på fotboll i REGN!! Sen fick vi gå till ett sushi ställe och käka idag, skolan bjussa, hur najs?? Och spillde skit mkt såå aa känner mig rätt lökig nu ass!


Nu är jag påväg hem, ska plugga lite och tycka synd om mig själv efterom min mage dödar mig snarree:(


Vi hörs!
P U S S


Sep. 19, 2013

Godmorgon! Är nu påväg till skolan, har världens mensvärk såå är inte på bästa humör!:()


Ordinaryyyy day idag! Lovar oh blogga nät jag kommer hem!

Puss


Stresssss

Haha sen som vanligt, braaaa jobb!
Men godmorgon! Hinner inte blogga im so srryy! ❤


Vi hörs efter! Puss


No broken finger..

Gokväll!!
 
Överdrev lite med fingret kanske men det gjorde ont i stunden haha, men det fick nog sig en rejäll stukning..eller intee?! haha ajaa, körde mest armar på gymmet och sträckning , blev så fruktansvärt trött såå jag sega litt men gjorde mina övningar iaf.. 
 
Såå, hade det jättemys med Johanna idag och guuud va vi garva.. som vanligt, vi har fixat en massa och aa det blir awesomeee, vi åt jättegod mat, snacka om allt, flumma, blogga osvosv chilladeee bara. Sen löste jag en grej som hände idag ocksåå så det är skönt:) 
 
Ska sova nuuu för jag kmr bara babbla skit om jag fortsätter. jajajj puss vi hörs imorn babes!
 
 
P U S S G O D N A T T 
 
bjussar på denna extremt vackra bild, tagen 2010.. väryyyyyy hottt
 
 
 

5 snabba

  1. Jag är alltid extra ful på måndagar, det händer nåt, håret är kaooss och är het röd i ansiktet typ, najs 
  2. JAG HAAAAATAR KAPRIS, vrf finns det ens? 
  3. Jag är lite blyg i början men när man lär känna mig, jag svär så sjukt speedad.. 
  4. Jag tror jag typ är bipolär för jag svänger i mitt humör sjukt snabbt
  5. Jag skrattar åt allting, helt sinnesjukt haha 

Yeesss, thats me





Time 4 a workout

Bloggar sen, btw bröt typ mitt finger precis :((((( stackars mig, lid med mig folket.. Hihihi


Puss


Dream it, Wish it, Do it


Planerar

Med bästavän, mer bloggning sen!

Satsiiiiggt fruktfat, Made by Johanna och jag stog brevid och supporta henne(; haha

Puss


5 månader sen...

..såg mitt knä ut såhär, hade precis opererat mig och hade 9 lååånga månader framför mig, nu har jag gått igenom mer en hälften och har 4 månader kvar ungefär! Lång resa, men blivit starkare både psykist och fysiskit under den här resan
 
varning för känsliga bilder, bara om ni är känsliga för sånt här(: 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Hej,tisdag dåråå! Vi börjar dagen med fotboll.. Jag ska köra lite rehab istället!. Aa och sen rullar skolan på som vanligt, efter skolan ska jag va med Johanna❤ det blir myys! Sen senare ikväll ska jag träna lite styrketräning, måste verkligen träna armar såå det ska jag köra ikväll!


Nonsens inlägg men jag måste dra, puss på er


Godnatt

Vi hörs imorn, erkänn att bloggningen varit på topp(;

Puss


Big plans

...hhehe jag och Johanna harr grymma planer, vi ska planera allt 2morrow! Tagg på det assoo!! 

This make me so happyyy








Det är ni som är motivationen att jag fortsätter blogga, all kärlek till er!! Blir så glad!


L O V E Y O U A L L 

Dagen dåråå

Hej babes!

Såå nu kan jag sätta mig lugnt i soffan och blogga, dagen gick snabbt och va som vanligt fast väldigt kuul! Vi hade gympa, musik (när vi nu snackar om musiken såå blev jag mobbad av johanna för min falska sångröst hahahahahahahahaha schyyysst nejmen så kan det va) , bild och slöjd jajajja bra info.. påväg till slöjden fick jag och Johanna åka tunnelbana och dom andra fick gå halva vägen typ, haha sooft! Shiitt va vi skratta, och skönt att snacka med henne lite och så på den korta stunden vi åkte.. hon går ju på kryckor såå jag fick va hennes assistent haha.. 
LÄS HENNES FANTASTISKA BLOGG :    ---> HÄÄR <---

Efter skolan drog jag på rehab, shisseess vad hon pressa mitt knä, behövde typ spy och höll på att börja gråtaa..ushush men det är bara att hålla ut(: Aahh och sen efter det följde jag med mamma när hon skulle rida, fast satt i bilen eftersom vädret är piss och skit..
Jaa en helt ordinary måndag dårå! 
Vi hörs 
P U S S 

NCLA

  Jättefina nagellack, Funkar året om

TBT

 
 
 
 
 
Kommer aldrig glömma, och vill tacka min fina ven Ellen att hon bjöd med mig! TBT
 
 
 
 

Snällaaaaa

Kommentera mer, blir såå sjukt glad när jag ser att en eller två kommentarer poppar upp, snälla fortsätt! Statestiken har aldrig vart bättre, men lite kommentarer saknas! ♥ det uppskattas 
 
P U S S
 
 

Off 2 school

ussh Sverige just nuu, hösten är här! Men lite mysit är det,köör min dunjacka idaaag, så skönt!

Har fixat lite tidsinställda inlägg idag, såå kolla lite då och dåå, säger en sak vid kl 9 ska det poppa upp ett:) haha


Puss


Victoria Secret

Älskar min pyjamas, såå fin men ändå mysig! ❤


Passande bild med ett godnatt, vi hörs imorn världens bästa läsare!

Puss 


Vad jag ska shoppa i NY

 

Restaurang♥

♥Min familj+min moster+Idaa, kom precis hem från restaurangen. Det var såå mysigt, jag åt hamburgare, haha classiiic! Nu är vi hemma hos oss och äter glass och fikar.. tog med kameran så här är lite bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällens

 
 
Tröja: Susanne Nilsson
Byxor: A&F
Skor: Pretty Ballerinas
Väska: MBMJ
Glasögon: Ray ban 
 
 
 
 
 

Roomtour❤

 

Orkar inte...

DAAAAMP!!! vad är grejen?? är lite irri nuu, att en person härmar allt jag gör och skriver... 
 
 
 
 
 
 

New York+St Bart, last year

 
 
 
Några bilder från förra året vid höstlovet vi åkte med Ellens familj, kommer aldrig glömma den resan
 
 

Svar från frågestunden!

Hade rivit mina myggbett i pannan... såg helt sjukt ut
 
 
 Riddargatan 3
 
 
1. 2. Jaa
3. Har många, vill inte skriva ut dom här, ifall jag glömmer nån liksom
4. Jaa det är klart
5. jaa det har jag:) 
6. Ojj vad svårt
 
 
jahaja
 
 
1. Tror det var i femman jag börja ta lite mascara;) 
2. Svååårt
3. Absolut 
4.jaa
5. yes
6. yess 
Alla videorsana är på g, kan inte ladda över dom på datorn för jag har fr lite utrymme... ska lösa dt 
 
Jadåå aboslut!<3
 
 
Ang läppstiftet, jaa eller det går ju bort snabbt när man äter osv haha
 
 
 
Det kommer fler:) 
 
 
 
 

Me,myself and I

 

Nails

Kör nästan aldrig rött, men jag gillar det faktiskt
 
 
 
 

Myskväll

Hej på er, säämst bloggning den här helgen men det ska bli bättre! 
 
Igår kväll: Jag mötte Ella och Jasse efter skolan, vi snackade och chillade hemma hos jasmine lite, sen på kvällen drog jag och Jasmine på Oskar Linnros, vi kom lite sent såå han hade börjat sluta sjunga tyypp,hahaha asså. På grönan träffade vi lite najs folk och Filippa och hennes kompisar såå mysit att träffa Filippa efter så lång tid, det var såklart kul att träffa alla andra ocksåå. Efter det kom min pap och hämta oss, sååå skönt!! Sen åkte vi hem och käka lite och sen sov hos mig. 
 
Idag:  Sooft dag, gymmat varit med jasmine och bara myyyst, sen hjälpte vi mamma att göra sig i ordning för hon och pappa skulle på nån gala. Och jag spenderade kvällen med min syrra, sååå myyyss!!! Såå mogen för att vara 5 år yngre än mig♥♥♥ och nu ligger hon i mitt knä och sover. Vi gjorde Tacos och såg på film, sen hade vi världens myys osv! 
 
 
Härlig helg, imorn är det söndag, ska nog träffa några kompisar oh kanske gymma med Wille. 
 
Vi hörs, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggar skitmkt ikväll

Såå håll utkik dåå


FREDAAAAG!!

Åå såå skönt äntligen fredaaaagg!! Idag ska vi ha simtest med klassen, får se hur det gåår! Har inte simmat på hela sommaren pga mitt knä såå kommer nog ligga bland dom sista, hahah härligt!

Bloggar mer efter skolan, puss



Jackson

Han kanske inte ger dom bästa tipsen och råden men han finns alltid här för mig, och det räcker!


Dagens

Dålig bild men aa


Tröja: Patrizia Pepe
Jeans: ?
Väska: LV
Skor: Uggs

Sköön torsdags outfit!!


Puss


Torsdag!

Shittt blev helt chockad att det redan är torsdag! Sjukt vad veckan går snabbt!! Men är såå taggad om 41 dagar åker viiii, wieeee!:)


Godmorgon förresten, är påväg till skolan, igår på föräldrarmötet hände väl inte så mycket, somna halvt i slutet typ haha. Idag händer väl inte så mycket, måste plugga efter skola och ska följa med mamma på hundkurs, mys mys!

Denna morgon startas med lite fotboll, segt för mig som får vara bänkvärmare haha jobbitoooo!


Men men nuu börjar jag!

Puss


Tack alla!❤


Föräldrarmöte

Bästavän❤


Frillzzz


9/11




Det gör ont i hjärtat när jag ser alla dessa bilder, tänk att alla dom som går en vanlig dag till jobbet, och helt plötsligt brinner hela byggnaden.. Enda sättet att inte bli uppbränd är att hoppa, tänk att sitta högst upp i byggnaden och ser ner, sen hoppa! Ussch fyy!


Förra året var vi i Ny och då hade dom gjort 2 jättestora gropar där tornen stått, sen hade dom skrivit alla avlidnas namn, man blev nästan gråtig när man såg hur sjukt många det va! När jag kommer hem kan jag visa bilder hur det såg ut! ❤


9/11-2001~Never Forget


Hemsk dag:(

Uschh, man har inte märkt på bloggen hur otroligt ledsen jag varit nuu på eftermiddagen.. :( 
 

Jag åker till mammas jobb efter skolan, hon säger att Jackson ligger på sjukhus.. jag fick världens klump i magen och tårarna kom. Han hade idag när farmor och farfar varit med honom helt plötsligt börja skaka, få kramper i hela kroppen och ramla ihop, hans ögon börja rulla bakåt osv :( 
 

Dom blir såklart helt chockade och åker till vetrinären på direkten, där får han ta en massa prover och såå. 
 
Men som tur är överlevde han och det var helt ofarligt, en såån lättnad!!! Det kan va nåt hundar får när dom e förklylda eller nåt sånt, men huvudsaken är att han inte dog och att det inte var något allvarligt och att han just nuu mår som vanligt! 
 

När jag kom hem nu för en stund sen, och såg min prins börja jag gråta. Min älskling!♥
 
Jobbigt livet kan vara! 
 
 
PUSS
 
Min fina mamma och Jackson
 
 

New in

 
Kräm för håret som man lägger i blött hår och fönar ut det, håret håller sig på plats som man vill ha det
 
 
 
 
 En till kräm för håret, tar den i framlockarna som är torra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Typ slappare mysbyxor, jättesköna och älskar mönsret! Köpt på Monroe! Jättenöjd
 
 
 
 

I'm soo tagged 2 show u


WANTIEEEE

Omggg, varje gång jag ser den här blir jag bara mer och mer förälskad, kolla på denna otroligt fina moppebil, såå cool!!

Ni anar inte hur mycket jag varje dag tjatar på mina föräldrar, ett år kvar! Det går helt okej faktiskt, mamma är tyyp med på det men papsen dissar det totalt och kallar det muppebil:((( hahaha, jag sitter varje middag och förklarar hur bra just denna är för mig...

1. Tak över huvudet, skyddar mig + mitt hår så det inte ska kaosa sig

2. Man är mer skyddad i den, och inte stor risk att bli utsatt för skador

3. Den är cool

4. Den är mega cool


Vet att mamma läser min blogg, såå om du ser det här.. SNÄLLAAAAAAAA IM BEGGING UUUU




I mina öron

Nya eller gamla låtar whateveerr älskar dom här! Lyssnar konstant på dom här, en del lite lugnare och några rätt tunga, sen Detvetdu's nya låt "den kan inte stå" är ju bara för sköön, haha

Puss




Min andra halva..

..typ

Haha, mitt beroende måste alltid ha det på läpparna, gillar inte när jag har röda läppar:/ det är väldigt ljust men snyggt

Märket heter Viva la Diva och kostar 70 kr på Kicks och läppstiftet heter Fudge 18

Dock tappar jag alltid bort så jag måste köpa nytt typ hela tiden haha jobbittt



Morgonträning

Godmorgon!


Personerna på detta skal har en STOR betydelse i mitt liv!❤

Har dock lärt känna fler personer som har stor betydelse nuu, men gjorde det här för ett tag sen!


All min kärlek till mina kompisar + familj som alltid lyssnar förstår mig, och försöker hjälpa!❤


Har verkligen börjat känna hur många vänner som är vänner för nåt annat inte mig liksom... Typ såfort det hänt nåt ska finnas bara för att få veta, falskt! Men men man måste ta vara på dom som finns där för en hela tiden(: och alla ni vet vilka ni är.


Mår fruktansvärt bra, ska inte låta som jag har perfektaste livet, har också svåra stunder men väljer inte att skriva massa depp inlägg så ni sommar, här kör vi positiv energi.. Men det känns som livets delar ställt sig på plats lite nuu :)


Alltså är jag mycket gladare och mycket gladare på bloggen


Puss.


KVÄLLSRUTIN❤ värd att kolla på


Sep. 09, 2013

Tjeniiiss!

Nu har jag precis tränat.. Dagen gick bra! Foort! När vi skulle ha Bild, blev det inställt såå hela klassen drog hem till vår No lärare som bodde där, schyrree. Hon bjöd på Nachos och vi kolla Barbie!!! Najsnajs hahah


Sen på slöjden skulle vi göra om ett plagg till ett ny, när jag skulle göra en ritning till en gympapåse,, blev jag utskrattat.. Speciellt Emelina hahaha assåå hon tyckte det såg ut som en kanin och sen fråga jag endrick och han tyckte det såg ut som en katt, sen när jag skulle rita om såg det ut som en helt annan grej.. Ojoj! A+ i bild jaaa
Haha så kan det va!


Bloggar mer hemma sen måste käka håller på att ramla ihop, puss


Mondaaayy

Godmorgon!

Påväg till skolan nuu, är skittrött och as seg.. Vanlig dag idag!

Blev inte sjuk som tur va, pallar inte det! Men det va otroligt skönt att somna så tidigt som jag nuu gjorde:) och sen vakna man upp till denna dimma? Haha orkar intee från en dag till en annan assåå!

Men nu snackar jag fett med nonsens

Puss


Me myself and I


Feeling sick:(

Hej påer! Skriver snabbt nuu för jag har sprängande huvudvärk:( skit segt, känns som det här är en början på att bli sjuk..

Får väl hoppas jag mår bättre imorn, iaf det gick bra på gymmet, vad ska man säga Yoga var inte rikigt min grej:/ detta långtråkigt och det hände inte så mycket, gick inte in i mig själv mentalt snarare kollade jag runt på hur alla såg ut när dom stog upp och ner osv och garva.. Och inte att tala om hur jag såg ut själv, stelast av alla, helt röd i ansiktet och lockarna ba flöda haha! Omggg gick ut efter halva kanske och körde styrka och kondition! Efter jag kört ett hårt pass, åkte vi hem vi käka och nu ligger jag helt klar i sängen och smsar med lite sköningar och jag kommer snart somna:) sååå skönt!



Godnatt på er


Puss


Hemma hos Jannessons


Idag mitt hår är kaozz

Godmorgon!

Är nu påväg och ska kolla på en match
mitt lag spelar, helgen har vart jättehärlig. Har alltid lika kul med Ellen, och snart ska vi åka på resa tillsammans, tagg på den!


Lugn dag idag, skönt så man kan ladda upp till skol:/ måste göra två artiklar till tisdag men det ska väl gåå! Haha lat jag låter men har inte riktigt kommit in i läxgrejen än, jajaja


Nuu börjar jag bli åksjuk, vi hörs sen!

Puss


And he just took My macka

Classic Jackson


Perf dag

Go'kväll människor

Nu är vi i båten, och har har allmänt kuul, låg precis och berättade godnatthistorier som spåra ut för bea och hennes kompis.. Hahah typical meee!


Dagen har varit as kuul! Redan söndag imorn.. Då skall det pluggas, tränas, kanske träffa Ellzor m.m värd helg iaf och livet känns allmänt braa just nuu!


Vi hörs imorn! Godnatt bästa läsare ni är perfekta, lite mer kommentarer skulle sitta fint fint :)


Pusspåer


Cozzyyy


HAHA I don't ork

Haha jag och Johanna har känt varandra i 3 veckor typ, o redan har hon 50 sketa fula bilder på mig typ.. Hon har till och med ett album för fula bilder på mig! Hahaha myss!

Så jag måste alltid sköta mig, vill inte att en och en annan bild slinker ut på internetet! Hahahahah tycker synd om mig själv (;


Pic Made by Johanna


Påväg hem

Trött, ful och varm! Älska

Haha ne men Godmorgon! Nuu e jag påväg hem från Johanna:) hon skulle åka till landet såå vi hann inte göra så mycket imorse! När jag vakna haft Johanna gjort frulleeee, how najs???

Sen blev hon stressad till sin buss och dåå drog jag! Världens mysigaste kväll igår, skönt att snacka ut om allt :) love that girl.


Såfort jag kommer hem, ska jag äta upp astridoo och vi ska gymma, sen ska jag ta en lång dusch och göra mig i ordning!!! Fresh fresh


Ssshiit, virrigt inlägg men måste bara säga jag säg MARSHALL från HIMYM, jag svär!! Hahah fast lite läskit.. Han satte sig på en plats på bussen sen bytte han till brevid mig..:()


Vi hörs under dagen!!


Brudzzzz


Omgg best ever

Nauseeee shit va värt, det va så sjukt kul. Det var jag, Filippa,Johanna och Lollo, innan konserten va vi hemma hos Johanna och fixa oss, åt, snacka osv! Sen drog vi!! Det första vi gjorde va att träffa Rebecca och fiona, vi stog sååååhär nära dom! As najs ! Sen När vi stog i där och dansa som aldrig förr.. Såg jag Ella och jasmine mitt i allt! Blev såå sjukt glad! Såå dom Joina såå vi Alla ba körde! Sen bildade dom en stor ring såå vi sprang in och stod där och dansa hahah! Såå najs, sen efter åkte vi lite grejer och sen drog vi hem! Nu är jag hemma hos Johanna, vi ska äta lite, deeptalka och se på film!

Imorn ska vi ut med båten, My dear friend ellen joinar! Mys mys!


Värd dag!
Puss på er


Helg nuuu!!

Blogg u later


This is us

Hej, nu kom jag hem för 30 min sen.. Har varit på bio med Ellen, såå mysit! Vi såg This is us omggggg bästa filmen! Såå sjukt braa, jag är inget stort fan men shit assåå älskar dom nuu helt plötsligt, dom verkar vara så mysiga'

Innan det var jag med några friendoossss vi spela fotboll o lite såå sen mötte jag Arri på planen vi snacka lite sen skulle hon på gympa och jag på rehab.. Idag igen. Det gick bra, Ellen mötte upp mig där såå gick vi och käka på donken! Jättemysiii torsdag!


Imorn ska vi simma med klassen, vi ska typ flyta i 2 min.. Jag kommer sjunka mysmys

Vi hörs puss


Bästavän


Godmorgon!



Skolaaaa nu som vanligt, efter skolan ska jag på rehab.. Igen och sen ska jag träffa Ellen och vi ska på bio!! Taaggisshh kunde inte blogga så mycket igår för jag behövde jobba med en presentation.. Nu börjar läxperioden assåå! Måste dra är sen.. Pusss


Sminkvideos, Hur jag plattar håret, tips osv..

Allt det kommer snart!:) Kör i helgen för jag e så otroligt trött efter skolan när jag kommer hem, jag ägger mig i sängen och bara ligger där sjukt vad skolann gör en trött.. hahaha
 
 
 
 
 

Welcome 2 Sweden Obama

Godmorgon!

Kaosss in Sthlm today!! Haha gillar när det händer lite och är lite kaosss! Som när det va den här sjuka snövädret, jag stog där och garva typ åt att alla sprang runt och ba: hur ska vi komma hem? Hahahah Gud va hemsk jag e, nej nej men lite kuul!

Och när jag va lite yngre ville jag alltid stressa haha mobba inte, jag vänta alltid tills tåget gick om 2 min då kubba jag allt va jag hade! Haha sjuk man va!

Men men, nu ska jag till skolan, efter det ska jag på rehab!:)

Skulle träffat Wille D idag, men fick sms att jag har rehab:(( fatta va skönt om 4 mån är jag klar med skiten, heeelt frisk!


Puss


Outfits

Här är några outfits jag har haft under sommaren:)


Bild

1. Tröja: bikbok jeans: H&M skor: Havanias (stavning)

2. Jacka: Colmar jeans: hollister skor: hunters väska: LV

3. Tröja: Odd Molly jeans: Levis Skor: Uggs glasögon: ray ban

4. Blus: Marni Shorts: Pepe Jeans skor: pretty ballerinas


5. Blus + shorts : Hollister Sjal: Burberry

6. Hörlurar; Urban Ears tröja: A&F jeans: Levis

7. Tröja: H&M shorts: Hollister sjal: ?

8. Jacka: Monclear Blus: ? Jeans: Levis
Väska: LV


9. Tröja: Whyred jeans: Levis

10. Jacka: Jofama Jeans: Levis tröja: Patrizia Pepe väska: LV skor: pretty ballerinas




Fick en fråga om jag kunde lägga ut lite mer outfit bilder, sä jag gjorde ett litet collage+ skrev vad allt kommer ifrån :) när ni läser bilderna är ordningen vänster till höger
Svarar såå gärna på era frågor :)



Puss, godnatt!


MEN HALÅÅÅÅ SNÄLLA...

.... Jag börjar bli trött på folk som är assnälla på sms och sen helt plötsligt blir skitdryga och asstaskiga!! Okej man kan ha en dålig dag, men för sjutton kan inte folk va lite snällare, schystare och inte alltid så känsliga. Det hände mig idag..??!! Helt plötsligt börja han bråka mot mig man ba: okej?


Herregud, ta en sked nutella och le!! Tänk på alla som har det såå mycket sämre.. Och vi klagar på att det är lite kallt, det finns inte det brödet som man vill ha osv osv!

Blir bara irri när folk klagar på mig! Ibland känns det, alla känner säkert såå men att såfort man råkar göra ett litet fel är det som att hela världen går under!

Fick lite adrenalin i fingrarna ;)

Puss



Jajaj

Hej på er!

Ska strax in på rehab, men hinner blogga ändåå(: den här skoldagen gick asssssnabbt, såå härligt! Om 50 åker jag iväg liksom, tänk såå, att alltid ha ett mål i huvet! Man blir fett taggad dåå

Jaja fick gå in i duscharna här i omklädningsrummet för att raka benen hahah assååå man glömmer bort att det växer när man har jeans hela tiden haha myys info, nu vet ni det iaf XD


Efter träningen måste jag hem till Jasmine och lämna lite kläder, vi glömmer alltid nåt när vi är med varandra hah sjukt


Men nu måste jag kila

Pusspåer


Before training


07.45

Hejjjj:)

Nuu är jag vid planen denna tisdags morgon.. Ska kolla på träningen, höll på att dö imorse när klockan ringde! Helt sjukt asså hahaha

Ajaa, efter skolan ska jag på rehab, sen hem och sova.. Nej juste det är svenska H fruar!! Undantag haha älskaaaaa!!!

Men men vi hörs efter skolan!

Puss


Snackis


Min starkaste sida

...eller inte

Ett mirakel hände jag lärde mig trä en maskin idag, bra issa bra


Uhhh skola

Godmorgon!

Dåå var det skola dåå.. Alltid lika trött på måndagar+ att det regnar såå det blir ännuuu mer depp:(


Aja idag får vi schema såå då kan jag planera mer osvv, fortf massa oklart haha
Men vi hörs efter skol



FRÅGESTUND

Svarar ärligt på allt.. Fråga på nuuu när ni har chansen


Kvällens

Jacka: Jofama
Tröja: Patrizia Pepe
Jeans: True Religon
Skor: pretty ballerinas
Väska: LV

Puss


Serier jag kollar på

90210
 

ASSSSSS BRAAAA!!! såå sjukt intressant, spänande oh kul!! Går att se på swefilmer
 
 
 
 
How I met your mother
 

Roligaste ever! Man skrattar alltid så man dööör, avsnitten är 20 min såå det är inte för långt
 
 
 

 

Gymmet nuurååå

Nuu ska jag gymma, det har öppnat ett gym typ 5 min ifrån oss, såå det blir premiär idag då. Tänkte köra, rehab, mage, armar och lite motion! Hope U antecknar det haha ajja

Allt e från Casall, utom skorna som är från Nike :)



Frulle med bästa

 
 
 
 

Dagen dåråå (skulle publicerats igår)

Godagensss folket!
Denna dag var mycket myss, när vi kom fram gick jag och Jasmine på spa, såå kult. Vi bada i jacuzzii hade spa och allmänt mys! Påvägen hem sen, hände en as behgaglig grej jag och jasmine gick förbi en båt och dåå vände sig en kille om till sin killkompis ock sa att han skulle ta fram kikaren.. då tog han uöp en mega sats kikare?! och spana in våra bakdelar, usch usch usch, haha såå random:()

Sen fixade vi i ordning oss och såå gick vi på restaurang med familjen + friendsss..

Fick värsta deppmode och balla ur, såå jasse fick trösta mig med en stor famn hahahaha djuup! Men bortsätt från det va allt jättelyckat.


Nu ska vi bada snart, vi hörs 2morrow
Puss